Saturday, June 23, 2018

Genoemd voedsel 'Zuur' kan bloedzuurzuren aanmaken en kanker veroorzaken

http://lingshenyao.xyz/tag/jual-obat-pereda-nyeri-endometriosis-di-berau-wa-089-666-310-260/

Genoemd voedsel 'Zuur' kan bloedzuurzuren aanmaken en kanker veroorzaken

 

Voedingsmiddelen die zure of zure voedingsmiddelen zijn, moeten worden gemeden omdat het het bloed ook zuur kan maken, waardoor bepaalde ziekten zoals kanker, hypertensie en nieraandoeningen worden veroorzaakt. Zulke informatie is circulair in uitzendingen op sociale media onlangs. Als reactie daarop legt voedingsdeskundige Jansen Ongko, MSc, RD, uit dat de feiten niet altijd het geval zijn

Te veel consumptie van zuurvoedsel is over het algemeen geloofd om de lichaamsvet pH te worden zuur, maar het is niet zo. Om de pH-niveaus van het lichaam te kennen, wordt er veel gedaan door de pH-waarde van urine te bewaken. Mannen, om op te merken, de pH-waarde in het lichaam varieert, sommige delen zijn zuur en andere kunnen alkalisch zijn, "verklaarde Jansen aan DetikHealth.

Een pH-waarde in de maag die zoutzuur bevat, heeft bijvoorbeeld een pH-waarde van 2-3,5 of zeer zuur. Det er meget nødvendigt bij hjælpe processen med at bryde mad. Aan de andere kant is menselijk bloed altijd licht alkalisch, met pH 7.35-7.45. Jansen benadrukt, het belangrijkste om te begrijpen is dat de pH van het bloed altijd stabiel zal zijn. Hvis det pH-værdien af ​​blod er uden voor den normale værdi, så vil cellens krop stoppe og kan forårsake død. Lees ook: Uitzendbetrokkenheid Het belang van 'Vs' zuur 'basen' voeding, het is expertwoord Daarom heeft het lichaam een ​​effectief mechanisme om de pH-balans in een lichaam te reguleren dat bekend staat als zuur-base balans. Dit systeem wordt ook wel het 'buffersysteem' genoemd

Deze zuur-base balans houdt de pH van het bloed op een normaal niveau. Voedsel kan deze bloed-pH niet veranderen. Men, mad kan påvirke værdien af ​​urin pH. Dit is een manier waarop het lichaam de pH van het bloed reguleert, namelijk door het zuur via de urine te verwijderen, "" supplement voedingsdeskundige afgestudeerd aan de California State University, Los Angeles, Tersebut. Ya, na het nuttigen van grote hoeveelheden eiwitten, een paar uur later zal de urine wees zachter omdat het lichaam het eruit haalt. Dit is zodat de pH van het bloed normaal blijft, maar houd er rekening mee dat de pH van urine geen algemene indicator is voor de gezondheid van het lichaam, omdat de pH van urine ook wordt beïnvloed door andere factoren dan voeding en urine pH heeft geen direct effect op de pH van het bloed

Zo de aanname dat zuur voedsel kan veroorzaken kanker, nier, hypertensie, hoog cholesterol is niet waar. Iemand heeft de neiging om aan deze ziekte te lijden omdat het proces van voedselverwerking minder goed is, omdat de meerderheid van het zuurvoer een eiwitrijk en vet voedsel is, zoals vlees, gevogelte, vis, melk en anderen, "" Eigenaar van de eigenaar van een bericht-Instagram @ jansen_ongko ini.Baca ook: wilt u afvallen? Vergeet Vaste ontbijt niet en kies het juiste menu

(ajg / up)

No comments:

Post a Comment